GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04553
 
- a kedvezményezett neve: SIÓ-FRISS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
- a fejlesztés tárgya, célja: SIÓ-FRISS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. technológiafejlesztése
- a szerződött támogatás összege: 257 552 815 Ft
 
Szerződés száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04553
- a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.11.23.
- a projekt tartalmának részletes bemutatása: 
A projekt keretében egy új, a szárazáru és non-food termékek tárolására alkalmas 258 nm hasznos alapterületű, 7,5 méter belmagasságú raktár, valamint egy közel 300 nm hasznos alapterületű hűtött, manipulációs, árufogadó-árukiadó tér megvalósítását tűztük ki célul, amely egyrészről biztosítja cégünk ezen termékcsoportban - mind cikkelem számban, mind mennyiségben meglévő - dinamikus növekedésének hatékony raktári kiszolgálását, valamint a hűtött rakodótérrel a fagyasztott és előhűtött termékkörnek is a HACCP előírásoknak mindenben megfelelő végrehajthatóságát. A beruházással a jelenlegi telephelyi kapacitások bővítésével a Társaság kereskedelmi tevékenységének hatékonyságát is növelni tudjuk, amely a cég jövőbeli fejlődési kilátásait alapozza meg, lényegesen növelve a vevők kiszolgálásának színvonalát, javítva a raktári dolgozók munkakörülményeit, munkamódszereit.
 
Az építmény beruházáshoz kapcsolódóan 400 raklap kapacitású, a komissiózási igényeket is támogató egyedi kialakítású soros raklapos állványrendszert telepítünk és az árumozgatás különböző feladataihoz kiválasztott gyalogkíséretű és homlokvillás elektromos magasemelésű targonca beszerzését végeznénk el, amelyeket a nem egalizált termékek pontos és közvetlenül, 100% - os pontossággal adminisztrált kimérő állásokkal együtt az új beruházás mellett a meglévő raktárrészeinken is alkalmaznánk.
A pontos és real-time raktárkészlet kezelés biztosítása érdekében raktári belső vezeték nélküli hálózat kiépítése mellett egy korábbi, saját szoftverfejlesztésünket támogató mobil adatgyűjtő eszközök használatával biztosítanánk a hibamentes raktári kiszolgálást a jelenlegi papír alapú adminisztráció kiváltásával, valamint lehetőséget biztosítanánk a gépjárművezetők részére is a „papír mentes”, pontos és gyors áruátvételre a túráink indulása során.
 
Az informatikai rendszerünk önköltséges fejlesztéséhez kapcsolódóan a növekvő adatkezelés és az üzembiztonság növelése érdekében eszközbeszerzés keretében a telephely informatikai hátterét biztosító szerver gépünket bővítés és átalakítás helyett lecserélnénk a raktári és irodai feladatokhoz szükséges munkaállomásokkal együtt, gyorsítva ezzel az adminisztrációs feladatainkat, növelve többek között a rendelésfelvételünk hatékonyságát.
 
Meglévő csarnok épületünk délkeleti részén a bejáró vevőink részére kívánunk egy 25 nm – es, hűtőkkel felszerelt bolti kiszolgáló részt és termékbemutató teret kialakítani, amely közvetlen kapcsolattal rendelkezne háttér raktárainkhoz, így vevőink igényeket azonnal ki tudnánk szolgálni. A közvetlen és biztonságos megközelítés érdekében a bolt bejárathoz kapcsolódóan kialakítanánk egy 5 gépjármű részére alkalmas vevőparkoló részt, valamint felújítanánk az utcafronti homlokzatot is.
 
A logisztikai, vevői kiszállítási tevékenységünk folyamatosságának biztosítása és költséghatékonysága érdekében olyan, a tehergépjármű üzemeltetéshez szükséges eszközök beszerzését kívánjuk megvalósítani.
 
 
 
 
 

- a kedvezményezett neve: SIÓ-FRISS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

- a projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások Technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

- a projekt tartalmának rövid bemutatása: A Sió-Friss Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések finanszírozása a Hitelprogram keretében.

- a visszatérítendő hitel összege: 149.990.000 Ft

- a felhívás azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

- a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.

 
 
 

 
- a kedvezményezett neve: SIÓ-FRISS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
- a projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások Technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram
- a projekt tartalmának rövid bemutatása: A Sió-Friss Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések finanszírozása a Hitelprogram keretében.
- a visszatérítendő hitel összege: 25.000.000 Ft
- a felhívás azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B
- a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.07.31.
 
 

 
- a kedvezményezett neve: SIÓ-FRISS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
- a projekt címe: Telephelyfejlesztés, kapacitásbővítés új fagyasztott hűtőház hozzáépítésével, bővítésével és kapcsolódó eszközök segítségével, valamint további műszaki fejlesztések, eszközbeszerzések a Sió-Friss Kft.-nél 
- a szerződött támogatás összege: 64 814 200 Ft
- a támogatás mértéke (%-ban): 69,999999%
- a projekt fizikai befejezésének napja: 2022.01.07.
- projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02897
 
A projekt tartalmának bemutatása
A Sió Friss Kft a Siófok, Május 1. u. 0306/30. hrsz. szám alatt valósította meg beruházást. A projekt keretében egy új, fagyasztott termékek tárolására alkalmas hűtőház hozzáépítésével, a jelenlegi telephelyi kapacitások bővítésével a Társaság kereskedelmi tevékenységének hatékonyságát jelentősen növelte és ezzel a cég jövőbeli fejlődési kilátásait alapozta meg. A Társaság árbevétele az elmúlt 4 év leforgása alatt jelentősen növekedett 30 % nagyságrendben, melynek mozgatórugója főként a termékkör bővülése és meghatározó mértékű volumennövekedés volt. 
 
A projekt keretében a jelenlegi raktárépület északi bővítésével megvalósult egy fémszerkezetes csarnok hűtőkamrával, hűtéstechnológiával, 26 m2 nettó térmértékű hűtött rakodótérrel, az árumozgatást lehetővé tevő rámpakiegyenlítővel és zsiliprendszerrel. A hűtőház magasraktári kialakítású, amellyel az 1 m2-re eső tárkapacitás jelentősen növelhető. Ehhez szükséges egyedi kialakítású soros raklapos állványrendszer és az árumozgatáshoz gyalogkíséretű elektromos magasemelésű targonca. A raktárépület nyugati oldalán kialakításra került továbbá – bővítés keretében – egy új, 25 m2 nettó térmértékű öltöző és vizesblokk, továbbá a keleti oldalon ládamosó helyiség (átalakítás keretében). 
 
 

Kapcsolat

Sió-Friss Kft.

Cím: 8600 Siófok, Május 1. u 0306/30

Ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Telefon: 06/84/550-400, 06/84/550-017

Fax.: 06/84/550-018

Rendelés: rendeles@siofriss.hu; rendel@siofriss.hu

 

Székhely: 8600 Siófok, Május 1. u. 0306/30. hrsz.

Adószám: 14661323-2-14

Cégjegyzékszám: 14 09 308969

Panaszkezelés: panasz.siofriss.hu