Rólunk

Sió-Friss Kft.

A Sió-Friss kft. (Sió-Friss) önálló, piaci szemléletű élelmiszer nagykereskedelmi vállalat. Kivételesen stabil helyet foglal el a dunántúli élelmiszer nagykereskedelmi piacon. A története 2009-ig nyúlik vissza. Ebben az évben alapították a Sió-Frisst a balatonboglári székhelyű, professzionális élelmiszer nagykereskedő cég, a Halker Kft. tulajdonosai, - akik élelmiszeripari és gazdasági-kereskedelmi tapasztalatukra hagyatkozva rést és lehetőséget láttak az előhűtött termékek piacán.


A vállalat fő profiljául az alapítók a tej-tejtermék nagykereskedelmet illetve a húskészítmények és töltelékáruk kereskedelmét választották. Ez a tevékenységi kör kiegészült az évek során a száraz- és vegyi áru kereskedelemmel illetve fejlesztjük a kiskereskedők részére értékesített fagyasztott áru disztribúcióját.


A tulajdonosok pénzügyi és kapcsolati tőkeerőssége alapozta meg a cég indulását és rapid fejlődését, az önálló stabilitás pedig garantálja a partnereink számára a megbízható kereskedelmi együttműködést. A tulajdonosaink magánszemélyek – viszont a Sió-Friss Kft-nél is kamatozik a Halker által nyújtott biztos háttér és átfogó szakmai know-how.

 

Ennek eredményeképp:

 

• Elképesztő mértékű cikkelemszámmal dolgozunk

• Komplex logisztikai fejlesztések és

• Átfogó telephelyfejlesztések történtek

• Folyamatos a munkaerőképzés és a

• Szolgáltatásfejlesztés
 

   

 

A Sió-Frissnél abban hiszünk, hogy a mi munkánk legpontosabb értékmérője a partnereink elégedettsége. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy tökéletesen megfeleljünk vevőink elvárásainak.

Úgy gondoljuk, hogy csak akkor lehetünk igazán sikeresek, ha a partnereink is azok. Ennek megfelelően, minden üzletfelünknek biztosítjuk a folyamatos minőséget, a rendkívül széles és folyamatosan bővülő választékot, a kiváló árakat, a 24 órás rendelésfelvételt, valamint a rugalmas és pontos szállítást, hogy a partnereink számára minden lehetőség adott legyen a kifogástalan színvonalú munkavégzéshez.
 

 

Go to top