A cég számokban

Legérdekesebb számaink a következők:

Beszerzés: 170
Top beszállítóink (lsd. a mellékletben) között tudhatjuk a hazai és regionális élelmiszeripari gyártás és kereskedelem meghatározó szereplőit. Speciális minőségű illetve meghatározó termékeink kedvéért a beszerzési láncunk átnyúlik az országhatárokon. Több mint 170 beszállítónk biztosítja számunkra a biztos termékhátteret, a stabil raktárkészletet és a választékot


Partnereink: 1150
A Sió-Friss fő célcsoportjai a bolti élelmiszer kiskereskedők és üzletláncok, az intézményi-közintézményi konyhák, az éttermek és büfék – de, előnyös beszerzési forrásainknak köszönhetően vásárló vevőink között tudhatunk egyes nagykereskedelmi cégeket is. Több mint 1150 partnerünknek biztosítjuk a rugalmas áruellátását.


Rendelésfelvétel: 61320
Ügyfélszolgálatunkra a nap 24 órájában érkeznek rendelések a hét minden napján, az év 365 napján – e-mailen, faxon és telefonon. Az éjfélig leadott rendeléseket túrától függően akár már másnap hajnalban boltra szállítjuk.


Szállítás: 19
19 túránkkal bejárjuk a Dunántúlt – Szombathelytől Lentiig, Barcstól Pápáig, Dunaföldvártól Bicskéig. Több mint ezer lerakóhelyen biztosítjuk a rugalmas és kiszámítható áruátadást.
 

Go to top